İçeriğe geç

Çukurun Sonu Nasıl Bitiyor

Çukur finali nasıl bitti?

Yamaç, Vartolu, Cumali ve Akın, Çukur’u terk eden Amca’yı tuzaklarına çekerken, Ayşe’nin ölümü ve Murtaza’nın hayatının sona ermesi yürekleri dağladı. Son bölümde, Çukur Savaşı’nda Koçavalı ailesinin zaferi izleyiciler tarafından takdirle karşılandı.

Çukur Yamaç’ı kim öldürdü?

Yamaç’ı Vuran Metin! Bölüm); Selim sonunda aradığı cevabı bulunca Metin’in evine baskın düzenler. Selim gelmeden evden ayrılan Metin, Yamaç’ın evine gider. Yamaç, önünde silahla Metin’i görünce şaşırsa da Metin’in gelişi onu affettirir. Selim, aniden kafasına silah dayayan Metin’i durdurur.

Çukur Amcayi’ni kim öldürdü?

Koçovalı kardeşlerin Cumali Amca ve Şahram’ı öldürmesinin ardından Koçovalı ailesi evlerine geri döner.

Çukur Murtaza nasıl öldü?

Şahram mücadeleye iyi başlasa da Yamaç’ın pençesinden kurtulamadı. … “Bire bir” Yamaç amcanın mezuniyetinden önce hedefin Şahram olduğunu söyledi. Murtaza’nın vedası… Murtaza acısını ağıtlarla dile getirdi ve günün ilk ışıklarıyla birlikte hayatına son verdi.

Yamaç nasıl öldü?

Savaştayım / Kamuflajlı & Toygar Işıklı Şahram’ın bitmesiyle Koçovalılar Çukurlular’ı da yanlarına alarak yuvalarına geri döndüler. … Şahram vs. Yamaç Şahram, Yamaç’ın birebir teklifini kabul etti. Şahram mücadeleye iyi başlasa da Yamaç’ın pençesinden kurtulamadı. …

Yamaç finalde ölüyor mu?

Çukur finalinde, “Evet, Yamaç öldü ama ölüm her zaman mutsuz bir son anlamına gelmiyordu, güzel şeylerin başlangıcıydı.” mesajı verildi. Ve 4 sezondur fenomen olan dizi izleyicilerine veda etti.

Yamaç’ın çocuğu kimden?

Yıllar geçer, Yamaç ve Efsun’un bir kızı olur. Adı Masal’dır. Efsun’la görüşmesi pek iyi geçmez ve Efsun Yamaç’tan zaman ister.

Çukur Şahram nasıl öldü?

Kavga sırasında Yamaç, Sahram’ı öldürmek isteyince adamları silah çekti. Ancak bunu önceden tahmin eden Koçovalı kardeşler bu tuzağı bozarak Şahram ve adamlarının üzerine kurşun yağdırdı. Dizide konuk oyuncu olarak yer alan Sarp Akkaya’nın canlandırdığı amcanın son kozu Şahram ise hayatını kaybetti.

Çukur Fatih’i kim öldürdü?

Çağatay’ın Yamaç’a olan güvensizliği ona Fatih’in ölümüne mal oldu.

Çukur Ayşeyi kim öldürdü?

Şahram, Ayşe’yi vuruyor! #Çukur | Çukur 131. Bölüm (Final) | Şahram, Ayşe’yi vuruyor!7. Haziran 2021

Cumali Koçovalı nasıl öldü?

Koçovalı ailesinin en büyük oğludur. 11 yıl cezaevinde kalmıştır. Cezaevinde çıkan bir kavgada yere düşüp bilincini kaybetmiş ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra hayatını kaybetmiştir.

Aliço öldü mü?

Rıza Kocaoğlu veda mesajını yayınladı. Dün akşam 66. bölümüyle ekrana gelen Çukur’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yücel, Aliço’yu kaçırıp, atık kağıtlardan yaptığı bir çukura kilitledi, üzerine benzin döküp ateşe verdi. Yangın sırasında yaşanan patlamada yaralanan Yamaç, Aliço’yu kurtaramadı.

Yamaç Koçovalı neden öldü?

Çukur’un merakla beklenen final bölümünün son sahnesi izleyicileri şaşırttı. Yamaç ve Aliço’nun yaşlı halleri yıllar sonra ekrana geldi. Yaşlı Yamaç, çocuklarına ve torunlarına son kez veda ederek hayatını kaybetti.

Yamaç kimin oğlu?

sezon. Koçovalı ailesinin en küçük oğludur. Yıllar önce yaşadığı travmatik olayda ailesini kurtaran Yamaç, ailesinden uzakta, geceleri barlarda rock müzik çalarak üniversite hayatını sürdürmektedir.

Çukur Nehir kaçıncı bölümde öldü?

| #pit 110. bölüm.

Çukur 4. sezon kimler öldü?

Son olarak Genco Özak’ın canlandırdığı Kulkan Erdenet ve Kadir Çermik’in canlandırdığı Emmi de diziden ayrıldı. Üçüncü sezonda kadroya katılan İlkay Akdağlı’nın canlandırdığı Nedim karakteri de hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir