İçeriğe geç

Sivas Kangal Kaymakamı Kimdir

Kangal Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ, Kaymakamlık personeliyle birlikte Kurban Bayramı’nı kutladı. Kaymakamımız, tesis yöneticilerini ve çalışanları tek tek tebrik ederek, tüm çalışanlara aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar diledi.

Onur Aykaç evli mi?

Erzincan Gönüllü Gençlik Derneği ile birlikte Bektaş İlkokulunda düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ ve eşi Hilal AYKAÇ katıldı.

Kangal Kaymakamı değişti mi?

Mihalıççık Kaymakamı olan Kaymakamımız Onur AYKAÇ, İçişleri Bakanlığı’nın 28.09.2022 tarihli onayı ile 36560 sıra nolu kararname ile Kangal Kaymakam Vekilliğine atanmıştır.

Kangal Kaymakamı nereli?

Esra KODAZ KÖSE. 1996 yılında Sivas’ın Kangal ilçesinde doğdu.

Onur Aykaç nereli?

1984 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı.

İmran Demirel kimdir?

Kaymakamımız Sayın İmran DEMİREL, Şırnak’ın İdil ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Şırnak’ta tamamlamıştır. 2018 yılında Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Ayşegül Aykaç kaç yaşında?

1987 yılında İstanbul’da doğdu.

Kangal ilçesi Alevi mi?

Sivas ili, Alevi-Bektaşi geleneğinde şüphesiz çok önemli bir yere sahiptir. Sivas ilinin Kangal ilçesinin Alevi-Bektaşi geleneğinde özel bir yere sahip olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Kangal ilçesinde yaşayan Alevi topluluklarının çoğunluğunun Türkmen Aleviler olduğunu söyleyebiliriz.

Kangal Belediye Başkanı kim?

Ahmet Kürşad ApaydınKangal / Belediye Başkanı

Kangal kimin?

Bu köpekler savaş köpeği olarak ve at ve aslan avlamak için kullanılırdı. Kökeninin Sivas ilinin Kangal ilçesi olduğu tahmin edilmektedir.

Kangal ilçesinin ismi nereden gelir?

Bunlar: Birlik ve beraberliği ifade etme anlamında Kangal ilçesi geniş bir vadi içerisinde yer alması ve etrafındaki dağların Kangal adını alması, Kangal’a yerleşen iki düşman aşiretin kan davasını burada çözmeleriyle KAN-KAL isminin ortaya çıkması, daha sonra burada gelişen lehçeden dolayı Kangal adını almasıdır.

Esra Kodaz kimdir?

Kaymakam V. Esra KODAZ, KÖSE Bakanlığının onayıyla atandığı gün ilçemizdeki görevine başladı.

Musa Aydemir kimdir?

1984 yılında Ardahan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da, üniversite öğrenimini ise Edirne’de tamamladı. Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir