İçeriğe geç

Trt 1 In Yeni Dizisinin Adı Ne

Bugün TRT 1’de hangi diziler var?

Kudüs’ün Fatihi Selahaddin Eyyubi. Pazartesi – 20:00. Fetihlerin Sultanı Mehmed. Salı – 20:00. Kara Ağaç Destanı. Pazar – 20:00. Kod Adı Kırlangıç ​​Pazar – 18.

TRT 1 Kara Ağaç dizisi ne zaman başlayacak?

Yolu bilmeyen için bu mümkün değil!

TRT 1’de en çok izlenen dizi hangisi?

Hafta boyunca prime time’da izleyiciyle buluşan ve en çok izlenen 10 yerli diziyi sizler için derledik. TRT 1 dizisi Gönül Dağı, zirvedeki yerini korudu.

TRT 1 Bir Sevdadır Hangi Gün?

Bir Sevdadir 12. Bölüm Fragmanı @BirSevdadirTRT – YouTube. Bu içerik şu anda mevcut değil. #birsevdadır her çarşamba saat 20.00’de yeni bölümleriyle.

2024 Türk dizileri hangileri?

2024 yılında başlayan diziler. DateTV TV Kanalı 6 Eylül 2024 Bad BloodNOW 9 Eylül 2024 The Life That Unites Us Kanalı DS 11 Eylül 2024 Leyla: Hayat… Aşk… Adalet… NOW 12 Eylül 2024 Black Heart Show TV 27 satır daha

TRT dizileri nereden izleyebilirim?

TRT’nin tüm kanallarını izlemek için hemen üye olun. Tabi ki nedir? Tabi ki Türkiye’yi dünyaya taşıyan TRT’nin global yayın platformudur. Dizi, film, program, belgesel ve birçok özgün içeriği izleyebileceğiniz Türkiye’nin global online yayın hizmetidir.

Karaağaç ne zaman yayınlanacak?

Black Tree Epic ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? Black Tree Epic dizisi, beyazperdede macerasının başlamasına sayılı günler kaldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Black Tree Epic, 23 Şubat Cuma günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Kara Ağaç dizisi hangi kanalda?

Black Tree Destanı bu gece 20. yeni bölümüyle geri dönüyor.

Karaağaç dizisi hangi günler?

“Kara Ağaç Destanı”nda; 1950’li ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyilik ve kötülük, varlık dünyası ve yokluk gerçekliği bir arada anlatılırken heyecan, hüzün ve aşk yüreklere dokunacak. TRT 1’in yeni dizisi “Kara Ağaç Destanı” Cuma günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Türkiye reyting rekoru hangi dizide 2024?

Son üç sezonun en yüksek açılışını yapan “Pearl Grains”, ABC1 kategorisinde ortalama 9.91 reyting elde etti. 25 Ocak 2024’te 10.74 reytingle başlayan dizi, üçüncü bölümde 13.02 reytingle en yüksek reytingine ulaştı. “Red Goncalar”, ABC1 kategorisinde ilk sezonunu ortalama 9.34 reytingle tamamladı.

Türkiye reyting rekoru hangi dizide?

1. Sen. Anlat Karadeniz – 16.

Reyting parasını kim veriyor?

TİAK A.Ş.

Bir sevdadır yeşilin çocuğu kimden?

Ünal engelli olur ve kardeşi Ferhat ölür. Yeşil hapse girer ve 7 yıl hapis yatar. Orada ikizleri vardır: İshak ve Boncuk. Geçen yıllar kan davasını bitirmemiştir.

Bir Sevdadır dizisi oyuncuları kimler?

Her çarşamba saat 20.00’de yeni bölümleri yayınlanan Bir Sevdadır dizisinin yönetmenliğini Günay Günaydın üstleniyor.

TRT1 Bir Sevdadır konusu nedir?

Bir Sevdadır dizisinde Feyyaz Şerifoğlu milli futbolcu Yasin’i, Sude Zülal Güler ise ahlaki kurban Yeşil’i canlandırıyor. “Hayat futbol gibidir” sloganıyla başlayan dizi, ünlü futbolcu Yasin ile bambaşka bir hayattan gelen Yeşil’in kaderlerinin kesişme hikayesini etkileyici bir dille anlatıyor.

TRT1’de bugün Gönül Dağı var mı?

#GönülDağı her cumartesi yeni bölümüyle 20. bölümüyle.

Teşkilat ne zaman?

#Teşkilat her pazar 20. yeni bölümüyle.

Bugün teşkilat var mı?

Teşkilat yeni bölümüyle bugün saat 20.00’de.

Bugün bir sevdadır var mı?

Aşk | “Aslında biliyorum…” Bir Sevdadır yeni bölümüyle bugün saat 20:15’te TRT 1’de 📺 #BirSevdadır |.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Parayı Elden Alan Gaziantep Escort